سیر و فرآورده های آن چگونه می توانند در درمان بیماری های قلبی عروقی تاثیر داشته باشد

سیر و فرآورده های آن به طور گسترده ای به عنوان عاملی برای پیشگیری و درمان بیماری های قلبی عروقی شناخته شده است.

منابع علمی فراوان از این پیشنهاد حمایت می کنند که مصرف سیر اثرات قابل توجهی بر کاهش فشار خون، پیشگیری از تصلب شرایین، کاهش کلسترول و تری گلیسیرید سرم، مهار تجمع پلاکتی و افزایش فعالیت فیبرینولیتیک دارد.

هم مطالعات تجربی و سیر سیاه هم مطالعات بالینی روی فرآورده های مختلف سیر این اثرات مطلوب قلبی عروقی را نشان می دهد.

در آزمایشات حیوانی in vivo، تجویز داخل وریدی عصاره سیر باعث کاهش جزئی در فشار سیستولیک و دیاستولیک شد و مصرف خوراکی عصاره سیر در حیوانات دارای فشار خون بالا فشار خون را به سطح طبیعی بازگرداند.

چندین مطالعه بالینی نشان داد که سیر سیاه اهواز باعث کاهش فشار خون در بیش از 80 درصد از بیماران مبتلا به فشار خون بالا می‌شود.

در یک کارآزمایی، تحقیقات روی 47 بیمار مبتلا به فشار خون نشان داد که سیر به طور قابل توجهی میانگین فشار خون سیستولیک را تا 12 میلی‌متر جیوه و فشار خون دیاستولیک به پشت درازکش را تا 9 میلی‌متر جیوه نسبت به دارونما کاهش می‌دهد.

نویسندگان بیان کردند که سیر سفید همدان عاری از عوارض جانبی بوده و هیچ عارضه جدی گزارش نشده است.

در مطالعه دیگری، 200 میلی گرم پودر سیر سه بار در روز داده شد، علاوه بر درمان پایه هیدروکلروتیازید-تریامترن، باعث کاهش میانگین فشار خون سیستولیک به میزان 11-10 میلی متر جیوه و فشار خون دیاستولیک به میزان 8-6 میلی متر جیوه نسبت به دارونما شد.

با این حال، این داده ها برای سیر خشک تعیین اینکه آیا سیر یک مزیت درمانی در مقابل دارونما از نظر کاهش خطر عوارض قلبی عروقی در بیماران مبتلا به فشار خون بالا ارائه می دهد کافی نیست.

  • منابع:
    1. Garlic: a review of potential therapeutic effects
  • تبلیغات: 
    1. پتو تولید شده از پوست ببر به قیمتی نجومی رسید
    2. با پلی استر نوشابه گازدار تولید کنید
    3. با سیم برای خود دستبند بسازید
    4. پارچه هایی که گرما را از محیط جذب می کنند!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.