در میان درختان، درخت بادام درختی با پوست است خزان کننده (برگهای خود را به صورت فصلی از دست می دهد) با ارتفاع متوسط 20 فوت. از خانواده Rosaceae است.
درخت بادام یکی از قدیمی ترین درختان آجیل است که توسط انسان کشت شده است. درخت بادام بیشتر در ایالات متحده (کالیفرنیای مرکزی، آریزونا، تگزاس، جورجیا) و در کشورهایی مانند اسپانیا، ایتالیا، ایران، سوریه، مراکش و استرالیا کشت می شود.
در طول دو دهه گذشته، تولید بادام کالیفرنیا سه برابر شده است، به طوری که کالیفرنیا بیش از 80 درصد از عرضه جهانی را به خود اختصاص داده است.
درخت بادام متوسط از 8 سالگی وارد دوره بلوغ می شود (و از این رو می تواند عملکرد خوبی داشته باشد). امید به زندگی آن 50 سال تخمین زده شده است.
درخت بادام را برای میوه آن یعنی بادام کشت می کنند. بادام شیرین (مغز) را می توان به صورت ساده میل کرد و یا به عنوان ماده غذایی در دسرها و قنادی ها (بادام قندی، شیرینی، شیر بادام) استفاده کرد.
همچنین از بادام تلخ برای تولید روغن بادام استفاده می شود که در داروسازی (آرایشی و بهداشتی و غیره) کاربرد فراوانی دارد. بقایای حاصل از تولید روغن بادام سمی است و نباید به عنوان منبع تغذیه دام استفاده شود.
بادام یک میوه هسته دار (دروپه) است و از سه لایه اگزوکارپ بیرونی، مزوکارپ گوشتی میانی و اندوکارپ داخلی تشکیل شده است.
قسمت خوراکی میوه دانه است که می تواند شیرین، کمی تلخ یا تلخ باشد. بادام یک کالای مغذی با ارزش با ارزش غذایی عالی است.
مصرف بادام باعث کاهش اثرات کلسترول، کاهش خطر حمله قلبی، افزایش انرژی و تاثیر مثبت بر مشکلات باروری می شود.
اما فقط بادام شیرین را می توان به صورت ساده مصرف کرد یا در آشپزی استفاده کرد. بادام تلخ حاوی ماده ای است که می تواند به ماده سمی دیگری تبدیل شود که ممکن است باعث ایجاد شرایط تهدید کننده زندگی برای انسان شود.
تخمین زده می شود که به طور متوسط یک بادام تلخ حاوی آمیگدالین است که قادر به تولید 1 میلی گرم اسید هیدروسیانیک (سم) است.
دوز کشنده اسید هیدروسیانیک حدود 40 میلی گرم برای بزرگسالان متوسط (حدود 40 بادام تلخ) و حدود 5-10 میلی گرم (5-10 بادام تلخ) برای بچه ها است.
با این حال، این داده ها ممکن است به طور قابل توجهی با توجه به تنوع و ویژگی های متمایز هر بادام تلخ متفاوت باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.