برخلاف تصور رایج، هیچ برنج قهوه ای حاوی طیف کاملی از پروتئین های مورد نیاز برای یک رژیم غذایی متعادل نیست. فقط سویا، تخم مرغ، شیر و گوشت این کار را انجام می دهند. مانند همه غلات، برنج قهوهای باید همراه با حبوبات خورده شود تا این مورد را فراهم کند.
نظر منتشر شده وجود دارد که برنج چمپا محلی هضم را کند میکند، اما محتوای فیبر بالای آن به این معنی است که دقیقا برعکس این اتفاق خواهد افتاد.
کارولینای: یادآور زمانی که کارولینای جنوبی بیش از هر جای دیگری در ایالات متحده برنج تولید می کرد. امروزه بیشتر بهعنوان یک برند معتبر شناخته میشود و هر نوع برنجی را میفروشد.
یاس: بومی تایلند، این برنج باید با روش جذبی پخته شود تا بیشترین عطر و طعم را به دست آورد، بهترین نمونه های آن باید شما را به یاد گل یاس یا برگ های پاندانوس پیچ کاج بیاندازد.
این برنج که به عنوان برنج معطر نیز شناخته می شود، جایگزینی برای برنج باسماتی نیست، بلکه از نظر ظاهری (کوتاه تر و چاق تر)، بافت و طعم یک انتخاب کاملاً متفاوت است.
به عنوان برنج معطر، اغلب برنجی است که توسط رستوران های چینی و سایر رستوران های آسیایی بهتر ترجیح داده می شود، به جز آنهایی که ریشه در قاره هند دارند که پاتنا یا باسماتی را انتخاب می کنند.
برنج نیم پز: اگرچه برنج سفید فرآوری شده، اما برنج نیم پز حاوی مواد مغذی بیشتری نسبت به سایر برنج های سفید است، زیرا فرآیند تولید مواد مغذی را قبل از جدا شدن از پوسته به دانه منتقل می کند.
به شرطی که با روش جذبی پخته شود، از نظر تغذیه ای بین برنج قهوه ای و سفید باشد، اما فیبر نداشته باشد و جذابیت بیشتری دارد که دانه ها هرگز به هم نمی چسبند.
پاتنا: برنج با کیفیت بالا، بدون معطر و دانه بلند که در اصل از ایالت بیهار، هند است. مدتهاست که این برنج مورد علاقه جهان برای پخت و پز خوش طعم بوده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.