تمام خشکبار امروز، بادام زمینی و دانه ها ممکن است باعث ایجاد واکنش های آلرژیک تهدید کننده زندگی (آنافیلاکسی) در افراد مبتلا به آلرژی به آجیل شود.
برخلاف بسیاری از آلرژیهای دیگر که به نظر میرسد کودکان «از آن رشد میکنند»، آلرژی به بادام زمینی تمایل دارد تا بزرگسالی ادامه یابد.
هیچ درمانی برای آلرژی وجود ندارد، بنابراین اگر شما یا فرزندتان به آجیل یا دانه آلرژی دارید، تا زمانی که به پزشک متخصص در زمینه آلرژی غذایی (متخصص آلرژی) مراجعه نکرده اید، از آجیل، دانه ها و غذاهای حاوی آنها اجتناب کنید.
آنها آزمایشات غذایی تحت نظارت پزشکی را انجام می دهند تا متوجه شوند به کدام آجیل یا دانه ها ممکن است حساسیت داشته باشید.
آجیل و دانه ها باید به صورت کره یا خمیر به نوزاد معرفی شود تا از خفگی جلوگیری شود. تا 3 سالگی به کودک خود آجیل کامل ندهید.
همیشه برچسب مواد غذایی را بخوانید تا از نبود آجیل و دانه ها مطمئن شوید.
مراقب محصولاتی باشید که «ممکن است حاوی آثاری از آجیل و یا دانه باشند».
«آلودگی متقاطع» میتواند در طول تولید اتفاق بیفتد، زمانی که محصولات بدون آجیل و دانه در همان تأسیسات یا با تجهیزات مشابه با آجیلها و دانهها ساخته میشوند.
این بررسی اطلاعاتی در مورد ویژگیهای تغذیهای، تکنیکهای استخراج، ترکیبات زیست فعال، فراهمی زیستی و زیستدسترسی از طریق آزمایشهای in vitro و in vivo روی آجیلها و محصولات غذایی بهدستآمده از گردو، مانند بادام، گردو، بادام هندی، پسته، فندق، گردو، گردو، ارائه میدهد.
آجیل ماکادمیا، آجیل برزیلی، آجیل کاج و بادام زمینی. تأثیر مصرف این آجیل بر سلامت انسان از طریق یک متاآنالیز انجام شد.
متاآنالیز داده ها نشان داد که مصرف آجیل تأثیر مثبتی بر کلسترول تام، لیپوپروتئین با چگالی بالا و سطوح لیپوپروتئین با چگالی کم در جمعیت دارد.
اگرچه مطالعات امیدوارکنندهای وجود دارد، اما تحقیقات بیشتری برای تعیین اثرات مفید این آجیل هنگام استفاده روی محصولات مورد نیاز است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.